Teppeoverrekkelse

Så var dagen kommet for den store teppeoverrekkelsen. I går var nemlig min mors 60-årsdag, og jeg har arbeidet med presangen hennes i to år. Ikke sammenhengende altså, har vært på jobb innimellom også :-)


Hu..., hva er dette??

Det er altså et dobbelt sengeteppe som måler 2,34 x 2,85 meter. Mønsteret heter Pansy Park fra Thimbleberries, og ble kjøpt som abonnement gjennom Vrangborden. Etter ett år hadde jeg alle blokkene, og det siste året har jeg altså satt dem sammen, fått lagt sammen topp vatt og bakstykke (litt av en jobb, jeg og min mann krabbet rundt på gulvet i over tre timer for å få det til) og håndqulitet hele teppet. Til slutt sydde jeg på ti meter med lukkekant. Mandag laget jeg etikett og sydde på, selvsagt i siste liten. Det har vært veldig gøy, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Det er første gang jeg har laget noe så stort. Håper jeg får arve det en gang  :-)Yesterday my mother turned 60, and I finally got to give her the birthdaypresent I've been working on for two years now. A 90x112" bed quilt called Pansy Park from Thimbleberries, machine pieced and hand qulited. I'm wery happy with how it turned out.

Kommentarer:
Postet av: jane

Hej. Var en tur rundt på forskellige blogs og kom tilfældigt forbi din. Det er ikke sidste gang jeg kommer her.:-)) Virkelig et flot tæppe du har lavet - jeg er virkelig imponeret. Flere år siden jeg har lavet patchwork, og det er aldrig blevet til mere end en pude! Du har lavet rigtig mange fine ting. Jeg kigger "ind" en anden gang.:-))

11.08.2004 @ 20:21
URL: http://strikke_jane.blogspot.com
Postet av: Fuglemamma

Oi! For et fantastisk nydelig teppe. Dette kan du med rette være mektig stolt av. Skulle ønske jeg kunne få til noe sånt til min mor. Det er enda 8 år til hun fyller 60, så hvis jeg starter nå har jeg kanskje en viss sjanse...? Eller kanskje ikke, jeg har aldri sydd patchwork.

11.08.2004 @ 22:39
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: Malin

Du allverden for et flott teppe du har lagd!!!Jeg ble nesten helt stum her...Tenker nok at moren din ble glad, litt av en gave!!

11.08.2004 @ 23:03
URL: http://knitgirlinorway.blogdrive.com/
Postet av: Virtuella

WOW... det var et fantastisk teppe, for et arbeide!!!

12.08.2004 @ 13:29
URL: http://virtuella.blogdrive.com
Postet av: Jenn

For et utrolig flott teppe,jeg er imponert:)For en jobb og for et tålmodighetsarbeide.Tipper din mor blir meget glad for den gaven(",)

Postet av: Anne-Ruth

Er bare så imponert her jeg sitter!

12.08.2004 @ 23:10
URL: http://anne-ruth.net/hobbyblog.htm
Postet av: Randi

Du store min for ett flott teppe...er målløs jeg. Tenker din mor ble glad for dette.

Postet av: Bodil

Jøss,for eit nyyydelig teppe. Det har du all grunn til å vere stolt av.

13.08.2004 @ 21:58
URL: http://konemor.sprayblogg.no
Postet av: Grethe

Å for eit flott teppe. Det var rett og slett kjempenydelig.Du har all grunn til å vera stolt.

14.08.2004 @ 11:17
Postet av: delirium

...wow... Jeg er nesten helt stum av beundring. Skulle virkelig ønske jeg fantes hendig!

02.09.2004 @ 12:19
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Helle Nielsen

Ja, jeg er nødt til at sige det lige ud............er du sindsyg hvor er den Pansy Park bare FLOT!!!! Forelskede mig med det samme......kan godt forstå at du håber at arve det engang! Så den først i en folder i QS, og fik så af en anden din blogadresse.....!:-))Knuser Helle, Danmark

Postet av: fryd45

fantastisk flott teppe, tenker på alt det arbeidet du har lagt ned her

17.10.2006 @ 22:03
URL: http://blogg.hobbyboden.com/fryd45/
Postet av: Inger W

=0 Jeg er helt sjokkert over hvor talentfull du er! Har bladd i bloggen din minst en time nå, og har sjelden vert mer inspirert.

07.05.2009 @ 07:21

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31514
hits