Dagens fangst

På en plutselig innskytelse "skulket" jeg jobb, og satt på med Skafti til Åndalsnes. Der besøkte Lilja og jeg fabrikkutsalget på Rauma Ullvarefabrikk, mens han var på møte. Det var som vanlig veldig koselig å treffe gamle kolleger igjen :)

Formålet var å kjøpe et pledd i bryllupspresang, men jammen ble det ikke med noe garn hjem også... Gjorde et par røverkjøp som dette:7 nøster Sumatra bomullsgarn som skal bli en dominostrikket sekk. Billig restegarn! Og dette:Super duper billig!! 10 nøster av monstergarnet Turbo, som skal bli noe rart noe... som dere ser har jeg strikket en dominofirkant - på pinner nummer NI!! Dette går raskt! For å finne ut hva det skal bli må dere kikke innom igjen senere ;-)

Og så kjøpte jeg dette:19 nøster grønt vamsegarn til min Rogue. Så får vi se om jeg greier å vente til høsten med å begynne på den.

Sommertoppen mangler nå bare et erme. Tror den blir fin! Blir kanskje ferdig i helga?? Følg med, følg med...

Og husk, det er ikke farlig å skrive kommentarer... hint, hint...

Look what I bought! On an impulse I ditched work today, and went with my husband to Åndalsnes to visit the Rauma yarn factory. I got a wool blanket for a wedding present, but I also got tempted to by some yarn. Some cotton for a domino bag, some very thick "turbo" for a mystery project, and I finally desided on a colour for my Rogue.

Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Garnet du har valgt til roguen er nydelig. Jeg har også tenkt på vamsegarnet, kanskje det rødmelerte...

10.06.2004 @ 15:00
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24638
hits