Roguebegynnelse

Har starta så vidt, men på grunn av mye jobbing blir det ikke så rask framgang. Heldigvis er det tykt garn og tykke pinner, så det vises raskt resultat når man først setter seg ned.I've started my Rogue, but due to a lot of work it doesn't grow very fast. Good thing it's very thik yarn and needles, so progress shows quickly if you get a couple of moments for knitting.

Kommentarer:
Postet av: Malin

Såspennende at du skal bruke vamsegarn til roug'en...Jeg har ikke tenkt å lage den, men følger spent med på deres...Grønnfargen var nydelig:-)

09.09.2004 @ 00:03
URL: http://knitgirlinorway.blogdrive.com/
Postet av: Virtuella

Kjempefint!!!!Lekker farge!!Hvilken pinne strikker du på? 5?

09.09.2004 @ 00:40
URL: http://virtuella.blogdrive.com
Postet av: Helene

Ja, jeg bruker pinne nr 5. Er litt spent på størrelsen. Har med vilje beregnet litt knapt med bevegelsesvidde, og da kan jeg jo risikere at den blir for knapp, selv om jeg holder strikkefastheten. Får prøve når jeg har kommet litt lengre, og se hvordan det føles. Det verste som kan skje er at jeg må rekke opp igjen :) og det skal jeg nok greie i så fall!

09.09.2004 @ 00:47
URL: http://heleneh/sprayblogg.no
Postet av: Virtuella

Sukk.. ja.. jeg har også funnet et garnalternativ, men er veldig spent på hvordan det blir i genseren!Jeg akter nemlig ikke å rekke opp igjen!

09.09.2004 @ 22:24
URL: http://virtuella.blogdrive.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34470
hits