Dominostrikk-prosjektet ferdig

Dermed er streken satt for dominostrikkeprosjektet i husflidslaget. Det vil si, det var faktisk en stund siden, men jeg henger jo kraftig etter. Vi hadde totalt tre kvelder med dominostrikk som tema, og allerede første kvelden var det første skjerfet ferdig. Kjempefint var det også! I tillegg ble det strikket prøvelapper, grytekluter og puter. Jeg hadde selvsagt planlagt å ta bilde av de dominostrikkende damene, men kom jeg så langt...?? Dere får nøye dere med bilder av domino-tingene jeg har gjort ferdig siden sist.Matten har dere sett før, men siden sist har den fått en heklet kant rundt seg, og dessuten har jeg sydd "anti-skli" på baksiden, sånt som du får kjøpt i teppebutikker. Det må være årets superglupe idé. Det både skjuler det festingen av den supertykke tråden, og det gjør slik at matta ligger som spikret på gulvet. Gummistoffet har en slags "vevstruktur" som gjør det kjempelett å sy det fast gjennom de små hullene. Tror ikke jeg skal bruke den som dørmatte akkurat, men kanskje en sengeforlegger? Jeg har brukt Turbo, et blandingsgarn med ganske høy andel av ull, og dermed må den jo være deilig lun å sette beina på en kald morgen.Skulderveska er også strikket ferdig, men mangler fortsatt for.Smalt skjerf med domino-hullstrikk.Vaskeklut i farger som passer på badet mitt.

My Domino classes are over, and of course I forgot to take photoes of the participants. So instead I'm showing you my own latest produkts. I finished the mat with a croched edge, and I sewed some kind of non-slip backing to it. It both hides the weaving in of the bulky yarn, and it makes the mat very steady. My brilliant idea of the year! I also made a sholder strap bag, a skinny skarf and a wash cloth in colours to match my bathroom.

Kommentarer:
Postet av: Ingrid Mathilde

Gøy å komme over en blog som handler om dominostrikk, sitter akkurat nå og strikker en poncho i den teknikken. Den blir ikke helt som den skal være for jeg må jukse litt, har akkurat litt for lite garn.Jeg blogger også, men ikke bare om håndarbeid- også om menneskeretigheter, Palestina, skole , bøker og andre ting som opptar meg. Besøk meg da vel ! www.tazhrir.blogspot.com

27.08.2005 @ 13:35
URL: http://www.tazhrir.blogspot.com
Postet av: tulla

Kom tilfeldigvis over bloggen din når jeg søkte på "dominostrikk".Jeg fikk boken fra bibilioteket i går,og jeg fikk lyst til å se om det lå noe ute på nettet.Jeg havnet rett i din fantastisk flotte blogg og enda merkeligere rett på den vesken jeg har så lyst til å prøve meg på.Jeg har "studert"bloggen din, og det er utrolig mye flott du har laget!!Jeg er virkelig imponert!!Det er jo helt umulig å få fatt i boken nu så jeg håper ingen bestiller den på bibilioteket på en stund.Kan jeg få spørge deg hvilket garn du bruker og om du får kjøpt det her i Norge.Jeg kommer nok tilbake hit for å se på"produktene"dine.

15.01.2006 @ 19:48
Postet av: Helene

Jeg brukte PT Sumatra fra Per Tryving til skulderveska. Garnet finnes nok hos mange av PT-forhandlerne. Kan sees her:http://www.raumaull.no/ptfargekart.htm#garn3

15.01.2006 @ 21:07
URL: http://heleneh.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41900
hits