Se hva jeg har fått:

Min hemmelige gave har nemlig kommet for lenge siden, og her er den (pass på å ikke sikle i tastaturet):Et eksklusivt nøste Musique, to nøster gønt Shepherd Baby wool 4-ply, en flettepinne, oppskrift på votter i dominostrikk og et koselig giraffkort, som vistnokk ikke ble med på bildet. Tusen takk "Hemmelig venn" Malle! Oppskriften passet jo kjempegodt, siden jeg holder på med et dominostrikk-prosjekt for tiden. Det eksklusive garnet kommer nok til å bli et skjerf, dersom ingen har andre geniale forslag å komme med. Tenkte jeg kunne legge det sammen med en tråd hvitt pelsgarn - har noe liggende ett eller annet sted - for å få et resultat omtrent som dette. Kanskje Manne tenkte jeg skulle strikke babytøy av det grønne, men jeg spekulerer faktisk på om det skal bli en dukkekjole. Vi får se.

Kanskje på tide å vise fram noe av det jeg har laget i det siste også.Dette var "reisestrikketøyet" mitt, et dominostrikket skjerf i grusome farger ifølge min mann. Vel, da skal i hvert fall han få slippe å bruke det!


Look what I got from my secret friend Malle! A ball of Musique, may be for a scarf like this (or do you have any other suggestions?), two balls of Shepherd Baby wool 4-ply, a cable holder and a pattern for these lovely mittens. Thanks a lot!

The blue and green scarf was my vacation knitting, and now it's finished. My husband finds the colours awful. Ok, so I won't give it to him then!

Én kommentar

hei Helenedu kan hilse mannen og si at det er mange som liker fargene og resten av sjalet har fått masse skryt av detklem fra Tove

Skriv en ny kommentar