Mer sying

Jeg er fortsatt fast bestemt på å lære meg å sy. Denne gangen har jeg tatt for meg noe litt mer vanskelig, i alle fall for meg å være. Denne kjolen har et ganske tilsittende liv, og (ikke så veldig) usynlig glidelås (jeg hater å sy i glidelås!), og dette gjorde det til litt av en utfordring for stakkars meg. Bortsett fra at det forbaskede glidelåset måtte syes i flere ganger gikk det ganske smertefritt, bra for min sy-selvtillit.

 

Kjoleforan 

 


Still working on learning how to sew. This time for someting dificult, at least for me. This dress is a bit more figure hugging than other tings I have made. Besides it has a (not so) hidden zipper. (I hate sewing in zippers.) This made it a real challenge, but besides sewing in that damned zipper several times, it went OK, a good ting for my sewing self esteeme.


Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Jeg er fantastisk imponert over at du syr så mange fine klesplagg selv! Og veldig takknemlig for at du sier du driver og LÆRER deg å syr, siden det kanskje betyr at dette er noe en kan lære... en gang i fremtida... (Foreløpig har jeg ikke kommet lenger enn til å kjøpe en fin symaskin, og to enkle mønstre. Kanskje blir det klær ut av det en gang for meg også??) HA EN FIN SOMMERFERIE!!

05.07.2005 @ 16:34
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: alison

Hey, the dress looks great! I have a dress like that from the Gap that I just love. Wish I could sew one like it!

26.07.2005 @ 03:44
URL: http://alison.knitsmiths.us
Postet av: Randi

Hei, kjolen er fin men du burde investere i en trykfot til usynlig glidelås og deretter bruke den type glidelåse. Det skriver jeg fordi jeg vet det bare er så flott når man først har lært det, så vil du aldrig mere bruke de "gamle" typene. Så flott du vil lære å sy. Vennlig hilsen Randi

13.10.2005 @ 18:21
Postet av: Gerhard Thoen

Please help.I need a Norske sewing dictionary. Can you tell me where I might purchase one?Thank you.Gerhard

22.03.2009 @ 00:29

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/125119
hits