Mer sying

Jeg er fortsatt fast bestemt på å lære meg å sy. Denne gangen har jeg tatt for meg noe litt mer vanskelig, i alle fall for meg å være. Denne kjolen har et ganske tilsittende liv, og (ikke så veldig) usynlig glidelås (jeg hater å sy i glidelås!), og dette gjorde det til litt av en utfordring for stakkars meg. Bortsett fra at det forbaskede glidelåset måtte syes i flere ganger gikk det ganske smertefritt, bra for min sy-selvtillit.

 

Kjoleforan 

 


Still working on learning how to sew. This time for someting dificult, at least for me. This dress is a bit more figure hugging than other tings I have made. Besides it has a (not so) hidden zipper. (I hate sewing in zippers.) This made it a real challenge, but besides sewing in that damned zipper several times, it went OK, a good ting for my sewing self esteeme.

4 kommentarer

Jeg er fantastisk imponert over at du syr s mange fine klesplagg selv! Og veldig takknemlig for at du sier du driver og LRER deg syr, siden det kanskje betyr at dette er noe en kan lre... en gang i fremtida... (Forelpig har jeg ikke kommet lenger enn til kjpe en fin symaskin, og to enkle mnstre. Kanskje blir det klr ut av det en gang for meg ogs??) HA EN FIN SOMMERFERIE!!

Hey, the dress looks great! I have a dress like that from the Gap that I just love. Wish I could sew one like it!

Hei, kjolen er fin men du burde investere i en trykfot til usynlig glidels og deretter bruke den type glidelse. Det skriver jeg fordi jeg vet det bare er s flott nr man frst har lrt det, s vil du aldrig mere bruke de "gamle" typene. S flott du vil lre sy. Vennlig hilsen Randi

Gerhard Thoen

Please help.I need a Norske sewing dictionary. Can you tell me where I might purchase one?Thank you.Gerhard

Skriv en ny kommentar