Permisjonssøknad

Ikke før har jeg kommet tilbake til bloggverdenen før jeg forlater dere igjen. Denne gangen er min unnskyldning følgende: Jeg er invitert i et eksklusivt bryllup i utlandet, og blir borte fra bloggen i minst litt over en uke. Vielsen står i et rådhus fredag 8. april. Noen som kan gjette hvor?? Hint: Det blir menn i kilt tilstede :)

 

I mitt fravær kan dere få gjette på enda mer. Hva er dette:

 

Kastanje


 

I'm going to disapear for a while again. My excuse this time is that I'm invited to an exclusive wedding abroad. The ceremony is friday april 8. in a city hall. Can you guess where this takes place? Hint: there will be men in kilts present.

 

While I'm gone you can try to figure out what the picture above shows.

7 kommentarer

Malin (knitgirl)

Skal du i bryllup til skottland?God tur i allefall...Høres spennende ut!!!

Foresten gjetter jeg at det er en jakke fra dale...

Renate Alice

Skal du i bryllupet til Charles og Camilla...? Er vel ikke i skottland det... ;) Får håpe det ikke blir utsatt pga pavens begravelse da... God tur!!Og så gjetter jeg at bildet viser et sjal med blomster på... :)

Den gode feen

God tur til bryllaupet, som eg tippar er Charles og Camilla :o) Eg trur at du strikkar ei aldeles nydeleg jakke :o)

Hvis bryllupet var på fredag så er du forhåpentligvis snart tilbake her? Håper du hadde det gøy, hvorenn du er. Jeg er litt dårlig på å gjette, men strikkeplagget du har avbildet er i alle fall i noen nydelige farger, og jeg ville nok ha foretrukket det som jakke.

Håper virkelig også at plagget er en jakke... Ser helt herlig ut. Fikk du forresten med deg at bryllupet ble utsatt til 9. april, og at det var i England? Håper at du ikke svirrer rundt i Storbrittania og leter enda :-)

I am enjoying visiting your blog. It is so interesting and unique! The sweater is really beautiful.

Skriv en ny kommentar