Jeg er begavet!

Postkassa strømmer over med både det ene og det andre. Noe har jeg bestilt selv, mens annet kommer uoppfordret. Som sagt har jeg foretatt en del fornyelser i bokhylla, og dette er noen av nykomlingene:

 

bok animal bok stitch bok celticbok aran  bok knitters bok rowan 

 

Men så kommer det også noen superkoselige, små konvolutter av og til, som det ikke følger giro med :)

 

Mona/Anne-Jorunn har sendt meg to nøster Idenas Moskus. Jeg tror nøstene har lyst til å bli et skjerf. Kanskje noen av karene i huset har lyst på et lite skjerf i denne fargen? Hva tror dere; skal jeg prøve diagonalmønsteret, eller et helt enkelt mønster med rett-vrang-ruter? Gode idéer mottas med takk!

 

 

Ing-Marie har sendt meg litt vårlig brodergarn, og noen nålitredere, som jo alltid er nyttig å ha. Jeg broderer i rykk og napp, men jeg bruker også mye moulinegarn til applikasjon av og til. Jeg har en løper med gule applikasjoner på må-gjøres-lista mi før påske, så kanskje garnet forsvinner der?

 

 

For litt siden spurte jeg Ingrid/Fuglemamma hvor mønsteret til "bryllupssjalet" hennes kom fra. Tror du ikke hun sendte meg hele mønsteret + to veskehanker, litt grønt kaninskinn og et kjempefint grønt bånd. Kanskje blir det ei spennende tova veske ut av disse ingrediensene.

 

 

Altså; mange lyspunkter i ei ellers grå og lite vårlig marsuke!

 


 

My mailbox is flowing over from yummy stuff. Some of them I ordered myself, and some of them come unexpected, and without an invoice. I've got some newcomers in my book shelf, all wonderful knitbooks, and lots of crafty gifts from my blog buddys. Happy little things to chear me up in this gray and buzy march week.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar