Aaaahhh... lilla pakke!

Endelig bilde av gaven fra min hemmelige venn:Er jeg ikke heldig? Har sett at mange har fått snop og andre forbruksvarer, men jeg er SÅ fornøyd med å få mer GARN! Det er det ultimate godteri for meg. Hemmelig venn Sonja fra Danmark har sendt meg et 25g nøste med en mohairblanding, og et 50g nøste med Baltika, et slags pels-fluff-garn i en ullblanding. Perfekt farge! MEN hva skal det bli? Jeg har jo fortsatt planer om å strikke et skjerf av min forrige hemmelige gave. Det spørs om ikke dette også blir et skjerf, kanskje et lite barneskjerf til Lilja? Andre gode forslag mottas med takk!

Sonja har ni nøster til av pels-fluff-garnet som hun gjerne vil bytte i noe annet. Vet ikke helt hva jeg evt. skal bruke det til. Jeg får prøvestrikke litt av det nøstet jeg har fått, så får vi se. Men det var mer også: en kjempesøt liten glidelås-henge-dings formet som en marihøne. Prøv og gjett hvem som skal få den (hint: Lilja går i marihøna barnehage-avdeling). Jeg tror nesten dette ble en Lilja-pakke :-)

Ellers et kort sammendrag av nattens hendelser: Helgi og Sindre har fått henholdsvis svarte og brune vikingetidstilbukser, og første erme til hettegenseren er blitt litt lengre. Rogue er fortsatt ikke påbegynt. Vi får se hva helgen bringer!


Here's what I got from my secret pal Sonja; a 50g ball of purple fluffy novelty wool blend and 25g purple/silver/multicoloured mohair blend. I just love the colour, and I'm so happy that my pal sent me yarn! The ultimate snack in my opinion. BUT what should I make of it? My plan so far is a small scarf for Lilja (2). Do you have any suggestions?

I also got a ladybug shaped zipper-decoration-thingy, and since Lilja's kindergarden class is called "the ladybug" I think she must have it. I guess this turned out to be a Lilja present :-)

I managed to finish the boys' outfits yesterday, black and brown viking age style pants for Helgi and Sindre. The first sleve of
Hoodie is a little longer, and poor Rogue is still not started. We'll see what the weekend brings.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33858
hits