Out to play

Endelig et bilde av den ferdige "Out to play"-jakka. I følge oppskriften skulle det være bare fem knapphull, men jeg syns vi trengte et til. Jeg fant noen nydelige smileblomster-knapper i riktig farge. Legg merke til det elendige sparkføret...

 

 

 

Spiralsokkene, januarprosjektet fra sokkeklubben, er også ferdige. Jeg strikket mine i babystørrelse i Askeladdens merinogarn.

 

 

Ferdige ting betyr nytt garn, og denne gangen kom det helt av seg selv! Se bare hva som dumpet ned i postkassa mi, med vennlig hilsen Vanja. Dermed har jeg fått oppfyllt Den Store Drømmen om å eie et nøste Noro-garn. Vet ikke helt om jeg har råd til å bruke det. Kanskje jeg bare må ha det til pynt i stua... Alternativt er det nok til en lue, som jeg også fikk oppskrift til. Nyyyydelig farge! Hun hadde også sendt med en ladning eksklusivt mohairgarn, som nok roper om å bli et sjal eller skjerf. Har studert boka med oppskrifter på islandske sjal, og kanskje kan det passe til et av dem.

 

 

TUSEN TAKK!!!

 


 

Finally a pic of the finished "Out to play" coat. I made an additional button hole at the bottom, and I found the cutest smily-flower buttons in just the right colour.

 

I also finished the january spirale knit socks. I made mine in baby size.

 

FOs usually means new yarn, and this time it came automatically. I got RAOKed by Vanja, just like she new this was the right time. So now My Big Dream came true - to own a lovely ball of Noro yarn! I think I'll keep this as a decoration in my living room. It is so lovely, and I can hardly afford to use it. If I do, she kindly sent me a pattern of a hat. I just love those colours! I also got some exclusive mohair, and it's calling out to become a scarf or shawl. May be something from the Icelandic shawl book? I haven't decided yet. Anyway - THANKS VANJA!!!


Kommentarer:
Postet av: Vanja

Å så deilig at du ble fornøyd med gaven. Tror jeg ble like glad som deg nå. :) Og den jakka du har strikket : NYDELIG!Ha en fin dag!!

03.02.2005 @ 15:04
Postet av: Donna S.

You can tell I'm a pretty new knitter. I really enjoy reading your blog. What is ROAK?? :)

04.02.2005 @ 02:25
Postet av: Helene

Sorry, just my crappy spelling. It's supposed to be RAOK - Random Akt Of Kindness.

04.02.2005 @ 02:34
URL: http://heleneh.sprayblogg.no
Postet av: Karine

Kjempefin jakke og kjempefine sokker! Og selvfølgelig kjempefin gave :-))Du spurte om hva som var favorittene mine i Miss Bea-bøkene (jeg har Dressing Up og Rainy Day), og det er selvfølgelig (!)Out to Play-jakka, Thinking Dress og Doctor Cardigan. Og Thinkerbell Sweater. Og Bookworm Sweater (til gutt). Ble jo ikke akkurat mindre lysten på å strikke jakka og kjolen etter å ha sett de du har lagd :-)

04.02.2005 @ 20:59
URL: http://strikkemor.typepad.com/
Postet av: gro

Herlig jakke og sparkføre ;o)

05.02.2005 @ 19:29
URL: http://gros.blogdrive.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/54135
hits